Followers

Tuesday, June 7, 2011

jalan2 @ batu pahat - nite time...

hi me dear...

meh me nk sambung upload pic jalan2 @ batu pahat. kali ni, nite time plak.. sbb aritu wat day time kan... so, sampai jek kat johor, ktorg round kat ayer hitam n pastu meneruskan perjalanan ke batu pahat. dok kat hotel crystal inn. recommended la jugak sbb bililk dia ok, comfortable n ade arah kiblat sume... rest n pastu petang kuar... cari tpt yg best, nampak cam ade kawasan yg ramai2 tu, kat situ ktorg benti... makan2 pastu round dlm shopping complex...

k. yah n nini...

me n me sis...

owh, nasik ayam tu adalah sedap n harga berpatutan okeh... n d tambah ngan pisang n tempe goreng yg RM1 sepinggan tu membuatkan ktorg rase nk tapau (tp x tapau pun sbb nk jalan2 lg kan...)

dh nk balik tp sempat posing...

gaya bebas...

kami berempat, sister 4 ever...

owh, ada yg pic me dh upload @ fb so pic sebenarnya adalah tidak surprise sebenarnye... tp saje jek me wat satu2 entrinye sbg kenangan kate kan... hihi... ok la, audit 5S dh nk sampai... me go first okeh...

p/s: cepat la 5S ni abis...

3 comments:

Ini Kisah Tia said...

uish boleh tahan jalan sampai ke malam .. hehee ;)

siti murni said...

wah...bestnye jenjalan...tapi bab makan tu memang best of the best..nasib baik tak zoom...kalau tak mau meleleh air liur..hehe

farra8979 said...

Ini Kisah Tia: hihihi, ye la. klu dok kat hotel jek, rugi la kan...

siti murni: hihihi, mmg dh pos satu pic makanan tu @ fb.. mmg terliur dh member2...