Followers

Monday, May 23, 2011

Bvlgarigirl Ulat Buku Giveaway

hi me dear...

jom join bvlgarigirl GA nak?? dh lama rase nya me x update me blog n me rase cam dh agak lame jugak la me x join GA kan...


me tertarik plak biler baca sinopsis 'Hanya Ada Kamu'... cover pun nampak cam menarik n tertarik jek. so, klu menang, terima kasih sbb sudi poskan buku ni (hihihi, perasan awal2 menang yg x tahan tu)...

actually dh lame me follow this blog (and also her facebook). sbb for me, cam best jek kawan ngan Arianna n wlupun dia x kenal, dia still reply me komen @ fb n blog... thank u so much.. n mcm follower lain jugak, me suker baca kesah percintaan antara Arianna n Kevin n mendoakan semoga mereka akan bahagia hendaknya... owh, pasal clara yg cute itu pun, me loike... ^_____^

p/s: mmg ulat buku pun...

No comments: