Followers

Thursday, April 28, 2011

SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

hi me dear...

huhuhu, cam boring walaupun byk keje. ntah paper ntah me ni kan... hihihi, don't do this @ home or office, okeh... so, apa kata join segmen BEN ASHAARI sementara menanti mesin punch card tu nyanyi2... segmen kali ni : SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER


nape me seorang blogger? memula x tau paper pun pasal blog ni. masa tu, lepas jek berkenalan ngan facebook, me mmg terus delete akaun myspace, tagged n sebagainya. pastu, lelama member2 cakap ade blog yg best2 ~ citer pasal diri sendiri, pasal masakan, pegi jalan2, bisnes (one of me fav skrang ni - shopping online). tetiba rase cam nk ade blog sendiri. ok fine, buka la satu blog. pastu rase cam x bape pandai nk 'bercerita' (skrang pun masih peringkat belajar), tutup akaun... tetiba rase rindu plak ngan blog. sbb rase nye, dr situ bley tambah kawan dan bley lebih memahami keadaan manusia, so, me wat la blog skali lg. alhamdulillah, berkekalan gak sampai la ni. walaupun blog ni biasa2 je, terima kasih kawan2 kerana sudi menerima me blog seadanya... chewah!

p/s: alamak, cam panjang sket la... sorry BEN... ^____^

5 comments:

Haris Kaito said...

datang dari blog abg Ben... :)
kalau sudi singgah la balik...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI

alinac lover said...

syok berblogging ni hehhe

DiDa Licious said...

Merayau-rayau dari segmen BA...follow u! (",)v

Pemuda Haparan said...

terjah sini..nak tau knp awk jd seorang blogger..huhu..rjin singgh la blek..

http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

farra8979 said...

haris kaito: thanks... ^_^

alinac lover: kan kan... hihihi...

DiDa Lisious: thanks dear...

Pemuda Haparan: thanks... ^_^