Followers

Wednesday, April 27, 2011

me dapat hadiah dari budak comel...

hi me dear...

smlm kan, mase singgah ofis lama, member2 ajak la tgk katalog tupperware. hihihi, klakar gak rasenya sbb singgah kejap pun, me sempat order tau. tp, xde la order byk sbb umah skrang ni cam x de space nk letak.. hihihi...

me order sbb beg yg cantik ni... ^^

cantik kan, bekal nasik, bekas sup plus sudu garpu...

owh, nasib baik cantik.. thanks to razif sbb sudi tlg antarkan arini. x pe la, nanti me blanja dia.. :P

yg tahan tu, sorang budak comel ni sempat lg bg me hadiah. patut r mase me belek katalog n cakap nk beli ade satu set tupperware ni, dia cakap jgn beli la, x cantik la, kecik la. rupanye2, dia nk hadiahkan... wah, terharu sgt tau.. nanges*** thanks miza... suker sgt...

jeng jeng jeng....

sweet kan...

sweet note. x de pic miza, ade hand writing dia pun kira dh ok la kan...

nanti me mintak kebenaran dia nk letak pic dia kat me blog ek... hihihi, sti dia malu. dia ni cam me sis, si lin tu. cuma miza ni dh kawen n skrang tgh pregnant.

p/s: rase cam rindu kat geng2 lama yg happening!!! ^_^

No comments: