Followers

Monday, March 21, 2011

project wakaf quran...

me copy dari blog ben ashaari...

" terlebih dahulu nak cakap Assalamualikum kat abg ben..

Saya teruskan dengan niat saya aje bole x abg ben..hehe..
gini, ayah saya ada buat project wakaf quran di mana kita mencari sesiapa sahaja yang sudi mewakaf al-quran.

Al-quran disediakan dan para pewakaf bole contact ayah saya kalau berminat nak buat wakaf ni.

Quran-quran yang dah diwakaf ni akan dihantar di negara-negara islam contohnya macam indonesia, acheh, pnom penh, vietnam dan beberapa negara lain.

Termasuk jugak kat malaysia. quran ni ayah saya akan hantar kat sekolah-sekolah agama, maahad-maahad tahfiz, pondok2 dan tuk org2 miskin kat malaysia dan luar.

Jadi, saya nak mintak tolong abang ben mempromote blog ayah saya ni dan meramaikan lagi org2 yg sudi buat wakaf ni.

Terima kasih banyak2 ye abg ben. abg ben punye penangan lain sikit. so harap diorang dapat membantu la.
kalau dapat bantu sebarkan pun takpe.
time kasih banyak2.. maaf ye ganggu abg ben.. "

p/s: semoga usaha murni mendapat keberkatan Allah, amin...

No comments: