Followers

Monday, March 7, 2011

macaron dari cik min dah sampai!!!

hi me dear...

monday blues. biler x de paper, mari kt update blog.. me blog mmg x leh nk update @ umah sbb lepas jek me pink lappy kena curik, me return dh broadband kat maxis.. huhuhu, bye2 broadband ku sayang... xpe la, nanti amik laen kan..

owh, sebenarnya hari yg me dapat jumpa ayunar tu kan, hari tu jugak la macaron dari cik min selamat tiba d cc... kan me dh lame tingin nk makan macaron, kan (entri lepas)... so, ari gaji aritu, x agak2 terus emel cik min. perkhidmatan cik min sgt cekap okeh sbb cepat jek dia reply emel.. pastu cik min cakap maybe dlm 2 minggu sbb byk sgt order tp dia akan try supaya me dpt dlm masa seminggu. alhamdulillah, dpt seminggu tau...

moh, layan pic...

yeay!!! dh sampai...

wah, x sabar nih...

byk lapisan kan... cermat betul cik min.. maklum la, x mo macaron pecah...

x sabar2 nk bukak...

so colorful.. sayang cik min..

yg pertama utk dimasukkan ke dalam mulut.. yummy!!!

rase nya mmg la manis sket.. tp manis dia tu cam makan biskut oreo la kut.. hihihi... ade byk perisa sbb tu la color dia warna warni. tp yg penting, termakbul la jugak me nk makan macaron kan... thanks cik min, u make my day...

p/s: sampaikan makanan beli online... hihihi, sabar je la.. ^_^

6 comments:

b a m b a m ' s said...

wahhhh~! teringinnn! huhuhu

farra8979 said...

b a m b a m's: sila2 la jengah blog cik min ye... ^_^

Cikmin said...

salam...

Alhamdulillah...lepas hajat dah ya..kalau tak beritau ada blog cikmin pun tak perasan..uhuks..nanti free time cikmin update link entri ni di page macarons cikmin ya..terima kasih jugak sudi oder dengan cikmin..

Kadang2 tak sempat jugak cikmin nak balas email dengan cepat2..balas email kadang tu sambil bakar macaron..kalau nak duduk betul2 tu memang tak dan lah..

Oder dapat cepat atau lambat bergantung pada macarons tu sendiri..kalau dia manja sangat hari tu..memang lambat lah oder farra ni nak sampai..tapi hari buat tuk farra tu macaron ni dengar kata cikmin...tak noty..hiks..

p/s hanya pembuat macaron je mengenal macaron..hahaha..

farra8979 said...

cik min: wah, x sangka cik min sudi jengah me blog, terharu rasenya.. nanges***

macaron cik min mmg sedap.. cik min, nanti kt calling2 lagi yer..

munna said...

munna pun dah merasa macaron cikmin ni... service pun tip top kan...

farra8979 said...

munna: kan kan.. senang nk berurusniaga ngan cik min ni...