Followers

Monday, March 7, 2011

best makan sushi king!!!

hi me dear...

hahahaha... asyik citer pasal makan jek tp nk wat camne kan.. ujan2 d waktu petang ni mmg sentiasa lapar... lgpun, sblum makanan citer ni basi, baik update lekas2...

masa memula nk kenal sushi king, tweet2 ngan gediks.. kebetulan, dia tgh makan sushi king n dia yg cakap sushi king tu sgt best.. ktorg siap compare2 ngan sushi yg ade kat shopping complex (pdhal, dlu, yg tu la me me dok makan)... pastu, biler dh tweet2 tu, makin la teringin nk try.. tu yg esoknya, segera pegi beli sushi king @ alamanda.. sorang2 pun, me masuk gak sushi king tu n beli take away (nk makan situ segan sbb x biasa lg)...

pastu 2nd time, g ngan me friend yah.. kali ni mmg makan situ la.. dia pun mmg suker makan, so klu nk g try makan kat mane2, mmg ngan dia la. klu ikutkan ni me 2nd time, tp dia x dh byk kali dh.. hihihi, dia la yg suh amik pic nih (tp x amik la pic ktorg kan sbb pegi tghari Jumaat).. so, layan la pic dua kerat ni ek...

teh hijau cam air masak...

sedap berganda2.... hahahaha....

p/s: wah, tetiba teringin lagi.. tp, ktorg x makan slalu.. time gaji jek... kira ok la, appreciation to meself... ^_^

No comments: