Followers

Wednesday, February 2, 2011

kemalangan di hadapan kamdar KOTA bHARU 0930 hrs 24111



p/s: baru tgk video ni n me rase sgt sedih... tp katenye, pemandu tu mmg ade kat sakit jiwa.. aigooo, nauzubillah...

8 comments:

Clara Emily Cancer said...

n then what happen next.
takutnye.
tak bersalah pun driver tu.


do visit my blog.

;-)

claraemilycancer.blogspot.com
claraemilycancer.tumblr.com

farra8979 said...

pakcik naik motor tu meninggal dunia.. rase nye driver tu x kena tangkap coz of mental problem... dlm kembara tu, ade yg cakap ade anak dia..

itu la, biler kt berhati2, ade pulak d sebaliknye...

b.E.L.L.e said...

dahsyattnyer...brek xmkn ke ape tuh???huhu..

aQi + GenGkey said...

pergh...
kesian betul yG naek moto tu..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

cian yg tak bersalah tu

iswatie "colours of life" said...

ngeri yer tengok....

farra8979 said...

b.E.L.L.e: dia sakit mental... yg sedihnye pompuan..

aQi + GenGkey n y.a.n.i.e: kan... pakcik tu meninggal dunia... al-fatihah...

iswatie: tu la pasal... kawan2 adik yg ade d tpt kejadian cakap mmg ngeri sgt...

BeauTiFuLGirL said...

anyway...arwah ni skrg tinggal balu dan anak 6 orang...arwah dh la org kampung yg daif...kesian dia...skrg ni kes dia mcm senyap je...xde pembelaan..arwah baik sgt..sedih bila terkenangkan dia