Followers

Wednesday, February 16, 2011

akhirnya, habis jugak cerita Secret Garden ni...

hi me dear...

wah, pepagi lg update pasal citer korea... me kan minat citer korea. so, dh abis tgk citer Secret Garden ni, br ler bley bgtau korang... sinopsis bley klik sini.. bc jek kat Asian Media Wiki, mcm2 bley tgk movie/drama dr korea, jepun ngan hong kong...

main poster Secret Garden a.k.a SG

barisan pelakon utama SG...

sebenarnye, me tgk citer ni amik mase 2 hari jek (2 ari tau utk 20 episod - tgk sampai pengsan)... cuma, dr hari pertama nk masuk ke hari kedua utk tgk tu yg amik masa lama sbb me biasa tgk time weekend jek... so, 1st day tgk, rase cam nk give up la tgk (dh masuk 12 episod tp rase cam citer ni boring). pastu member cakap, dia dh tgk sampai abis.. dia cakap, nanti nk episod 13 br ler best... la, kena la me continue blk. since smlm cuti maulidur rasul, fuhhh.... me pandai sampai ler abis... yeay!!!

ok, for me, citer ni x best cam citer marry me mary atau pun still marry me (dua2 dh tgk, okeh..) sbb SG ni cam slow sket.. macam tertanya2, biler nk bercinta nya? n maybe, pm tu 'keras' sgt kut, ngan rambut pendek nye menyebabkan rase cam x bape best citer ni.. kuikuikui.... ok, ni me opinion jek.. lain org, lain pendapat kan...

Hyun Bin lelaki hensem yg kaya tp Ha Ji Won stunt woman...

so, pasni x tau dh nk tgk citer ape.. tunggu member2 download n nanti me copy je la.. hihihihi...

p/s: eh, ade makerel run la.. x abis g tgk...

No comments: