Followers

Sunday, January 16, 2011

bil astro pun ade government service tax 6%????

hi me dear...

biler jarang2 update me blog @ umah, syok gak... kuikuikui... ya lor, mood gini bukan slalu dtg kan.. biler dh update tu, maknanye ade mood plus ade menda nk citer n tambah2 me pink lappy tgh available la tu (pdhal, pesan siap2 kt me abg, jgn maen lappy me nk guna, kuang kuang kuang...)

td menemankan me abg g kenduri kawen anak cc dia @ dewan presint 9. x de la amik pic bagai coz p awal, pengantin pun x dek lg.. ktorg g pukul 12.30 rase nye... hahaha, bajet x yah masak ler arini sbb makan nasik minyak...

mase otw nk p kenduri tu, sempat ler jengah kat peti surat @ bawah tu. almaklum la, dok apartment nih, time turun buang sampah or lalu depan box br ler check. klu dok, mmg malas stkt sesaje nk turun tgk kan.. tgk dalam tu, ade satu bil jek.. (kertas2 iklan sume x de. bagus la, wat sampah jek bebanyak.) ha, betul dh, bil air ngan letrik dh sampai.. mmg tunggu bil astro. me abg g kat keta, panaskan enjin me sambil jalan, bukak bil tu... adoiyai, ade caj tambahan plak dh....

GST 6%... nampak x???

aritu me friend ade bgtau yg sesape pakai post paid akan ade service tax gini gak.. (x tau la betul ke idak ye.) tp me ignore je la sbb dh lame campak post paid. pakai prepaid jek senang.. alih2, astro ni pun kena... hurmm... camne nk beli rumah ni??? sumer barang naik... x kan la nk dok kuarters sampai bebila... huaarrrgggghhhhh.... down betul la... T_T

p/s: br perasan nk citer pasal bil astro pun intro yg menceceh jek... hahahaha, paper pun, layannnnnn........

No comments: