Followers

Sunday, December 5, 2010

thanks churpchurp....

hi me dear...

wah, rase cam lame x berblog kan.. nk wat camne, mood ade lah kureng n no idea.. hihiihi.. d tambah dgn kenaikan harga minyak n gula, hurrmmmm.... no komen.. harap2 rakyat d utamakan tu masih tersemat kukuh dlm moto kerajaan...

owh, me just wanna thank u churpchurp.. bg yg x tau, churpchurp ni adik bradik nuffnang okeh.. stelah berkurun lama register ngan churpchurp ni (eh, x de la lame bebeno), at last, churpchurp bg jugak assignment.. so, biler dh dpt assignment n buat, ni la hasilnye....

v



v



v



v



hahaha... kecoh.. br dpt 33 sen dh bising.... suker ati la, yg penting ikhlas nk ucap time kasih...

so, sape yg nk tau @ berminat pasal churpchurp, klik sini... n klu klik nuffnang pun rase nye membantu pasal churpchurp tu, lgpun, nama kan adik bradik...

p/s: smlm br antar me sis naik bas blk kg... sedihnye, nak balik jugakk... huwaaa.....

8 comments:

green yg gorgeous said...

tahniah akak..
aka.nak tanye ni..
saya xtaw la xcmne kalo kita dpt scheduled tweet tu..kita kna wat cmne?plezz

farra8979 said...

green yg gorgeous: thanks dik..
owh, klu x silap akak la kan, kt buat assignment yg dia bg tu... nanti dh siap, kt send, churp2 akan approved dlu... biler dh approved, iklan tu akan automatik dekat twitter kt sampai tempoh iklan abis...

encHIx laNDax said...

33 sen?wahh!saya o sen lagi!ahahaXD

missrivebell mumun said...

okey what, mumun pun xdpt sesen pun lg... hihi

alinac lover said...

yong pon dpt sket je...suka jugak..hehhe

sis..ari tu ada anta email ek tp yong x rep..maaf ya..email yong ada masalah sket..bole bg email sis kt yong..

nnti yong yg email kat sis ya ttg cara nak jadi agen tu~ oke?

farra8979 said...

encHIx lanDax n missrivebell mumun: ls ye ke?? x pe2 teruskan usaha... ^_^

alinac: happy walau sikit kan yong... email farra8979@yahoo.com

alinac lover said...

yong da email da yer

zuzuBEBE said...

salam, boleh klik churp2 ika?

http://eika-junho.blogspot.com/2013/06/bila-aku-tiba.html