Followers

Monday, November 1, 2010

Win more BlackBerry Torch 9800 smartphones with Celcom – your #1 Blackberry provider!

"Sayang semua nya, sudah terlambat.. Tak guna engkau kesalkan lagi..."

hi me dear...

wah2, nyanyi lagu shidee plak pepagi ni ek... apa yg terlambatnye?? adekah betul2 terlambat??? NO NO NO.... Nuffnang dengan murah hatinye cakap me (n korang2 jugak yg nak join) belum terlambat utk join contest utk menang Celcom BlackBerry Torch 9800, wokeh... x caya???? klik sini..


so, bebaru ni Celcom telah melancarkan Celcom BlackBerry Torch 9800 pada 29 Oktober 2010 di Bukit Bintang Entrance, Pavilion KL (depan La Bodega) offer yg SYOK HABISSSS!!! (ha, yg ni yg me terlambat n terlepas nih... sedey tul..)
  • 1st pelanngan pertama mendaftar dgn hanya RM8!!!
  •  100 pelanggan seterusnya, mendaftar dgn hanya RM488!!
  • 100 pelanggan kemudian, daftar dgn hanya RM888!
  • LIMITED STOCK DAN 1ST COME FIRST SERVED!
  • dapat free BlackBerry Torch Door Cover limited edition, FREE BlackBerry Torch hard casing n FREE Call Me Tones utk sebulan bernilai RM5, games n aplikasi utk BlackBerry®
  •  n byk aktiviti yg menarik, hadiah2 yang akan diberi pd tarikh berkenaan...

mmg berbaloi tau ape yg Celcom offer utk pakej blackberry nih.. x caya gak?? tgk jadual kat bawah..

sesuai la sgt.. BlackBerry = BB = Berbaloi Baloi....

me mmg pakai blackberry pun.. tp Blackberry Curve je la (sbb hanya itu yg me mampu, hukhukhuk).. mase 1st time pakai, mmg setuju sgt biler org cakap sape pakai BB akan addicted.. hahaha... kt tgn ni, mmg x lepas la me bb.. sbb, blackberry ade lah sgt best okeh!!! me pakai celcom prepaid pun dapat menikmati keindahan menggunakan me bb...

tp kan, andai kata la me dapat Celcom BlackBerry Torch 9800 mmg me akan pitam kegembiraan la... hahahhaa.. sbb pe??? Blackberry ni adelah me Blackberry (eh belum jadik hak milik lg) yg pertama ade keyboard dgn 3.2 inci touch screen.. heaven kan!!! pastu kamera dia 5MP, 8GB memori dgn micro SD card, pastu bley Facebook, LinkedIn, Buzzd n lain2 n bley email2 n internet sume lah... yg penting lg laju... owh, x sabar nye nk pakai Celcom BlackBerry Torch 9800..

so, korang pe lagi??? jom la kt join ramai... Nuffnang, beri la me peluang.. please please please!!!

p/s: klu me pakai Celcom BlackBerry Torch 9800 ni, me abg bley la pakai me bb Curve tu.. 2 kali heaven kan kan kan... ^_^

2 comments:

mytrajet74 said...

gud luck me...me talam keladi ada tak?

farra8979 said...

mytrajet74: thanks for wishing me good luck.. me talam keladi??? x faham..