Followers

Monday, November 8, 2010

jangan main miss call miss call, boleh tak???

hi me dear...

owh, weekend yg mmg x sempat nk update paper sbb teramat la bz tteeeetttt... bkn bz, tp sbnarnye x tau nk update pe.. ya lor, biler ade menda nk share tp tetiba jek pic x leh nk share, terus mood ilang...

owh, lately ni rase cam x selesa jek pakai nombor hotlink tu (dlu maxis tp sbb dorang caj mahal, pakai ler prepaid).. want to know y??? ingat x lg, ade lelaki indon yg asyik wrong number carik isteri dia tu?? x ingat dh??? bley klik sini.. then, lepas dia asyik sms jek, me warning dia suh stop klu x terpaksa laporkan pd polis sbb sg mengganggu... (klu skali dua x pe, tp lepas aritu, dia masih dok call n sms)

hangin jek satu badan... huhhh...

pastu lately ni kan, tel no hotlink tu slalu bunyik waktu yg pelik2.. mmg la ade masa nye family yg call but, sometimes, make me nervous wokeh.. me takut ade kematian atau kemalangan yg x diduga (nauzubillah, mintak jauhkan)... pastu yg x best nombor2 yg me x kenal.. pagi td, pepagi buta dlm pukul 5.30am, ade private number call... aigooo.. risau tau biler bunyi tel pepagi buta.. fyi, famili biasanye call yg hotlink.. kawan2 biasa call no celcom... adekah me kena tukar no hotlink ini lg?? ni klu x silap dh yg ke-5 ke-6 x tau la.. tp celcom, me mmg setia..

minat gak group the calling ni dlu2... skang cam dh x de ek??? ok, x de kaitan sbnrnye....

p/s: x kan bf lame?? checheche... perasan... tp, sblum kawen aritu dh cakap, better x yah kawan n dia pun x de me number... hairan bin ajaib...

2 comments:

alinac lover said...

peminat kot

farra8979 said...

alinac ;over: alamak, mati la hubby marah kang..