Followers

Tuesday, October 5, 2010

dapat hadiah barangan IKEA....

hi me dear...

cam dh lama no x update me blog kan.. bukan pe, x de menda nk citer (eh, ye ke??) sebenarnye me kekurangan idea... hihihi..

aritu dalam minggu lepas la, ade jamuan raya puspanita.. so, me join la skali... makan2, ade nyanyi2, so sangat best.. rupenya, ade cabutan bertuah tau n games. korang penah maen x, game bg kat MC ape yg dia mintak?? me x tau la name komersial nye tp cenggitu la lebih kurang game nye.. mase jamuan tu, mcm2 gak dia mintak.. lipstick maybelline (sile bawak lipstick g jamuan raya walaupun d ofis yer, hehehe..), pen hitam, duit seringgit n bla bla bla... meriah!!! so, mase MC tu mintak kasut "hush puppies", me tgk x dek org pun lari2 g kat MC tuh.. me pun pegi la.. dapat hadiah, barangan IKEA lagik..

me mmg suker IKEA.. actually, sblm g jamuan raya tu, mmg dh survey kat internet ape yg best kat IKEA.. x sangka, dapat hadiah.. yeayy!!! so, mari kt lihat ape yg me dapat...

hadiah masih dlm bungkusan..

dapat jag.. br jek nk g beli.. chewah konon...

n dapat kitchen towel.. me fav, pink color...

tu jek.. tp best kan.. sume yg menang dapat brg IKEA.. ade dapat cushion, dapat tempat letak baju kotor n mcm2 lagi.. semoga puspanita wat lg camni n me menang lg.. hihihihi... eh, ade satu pic lg...

ni bukan hadiah yer.. ni me sayang abg yg tetiba nk suh snap pic dia...

p/s: biler dah update blog cam best giler.. hahaha, apekah????

2 comments:

..nOj.. said...

eh bestnye jamuan siap ade adiah2 lg. jeles

farra8979 said...

noj: biasa la.. klu kt kementerian.. ^_^