Followers

Sunday, September 26, 2010

owh lelaki - perempuan gemuk kau tak mahu tolong ek....

hi me dear...

hahaha, tajuk x bley blah.. but its true n menda ni berlaku kat me, okeh.. citer nye gini.. ari jumaat me abg outstation.. adik ipar pun.. so, it means that weekend x de la owg kat umah.. kebetulan plak, kengkawan bz (byk open house) n me adik plak ade ko-k.. so, me mama kan jenis risau, anak dh kawen pun still x mo bg dok sorg2.. so, me pegi tido umah lin ari jumaat tu..


parking space area rumah dia ade lah sgt x best okeh!!! mmg berlapis2 cam kek lapis sarawak.. so pg sabtu, ktorg plan nk bekpes dlu before lin g ko-k.. kebetulan, me baik ngan member umah dia, so plan nk g jln TAR pas lin p ko-k.. p jln TAR pukul 10pg n blk around 4pm ade lah pengalaman yg best k... hahaha..

dpendekkan citer (x yah citer la ape yg berlaku kat jln TAR tu ek), me stay sat kat umah lin.. kebetulan naik jek keta nk blk ke umah, ujan turun.. n naik jek umah lin, lebat giler ujan.. me abg suh ajak adik dia yg pompuan plak teman me.. so, ok finee... me need to go back to putrajaya.. pas ujan, me pun turun nk blk (ujan berenti pas maghrib)..

me bb black kena blok ngan van.. mmg kat umah lin, sape blok x leh tarik hand brake.. WTH??? ade beberapa lelaki kat situ, tgk me tolak van sorang2.. huhuhu, nk nangis rase.. rase cam nk panggil mintak tlg tp, dorang just tgk gitu jek.. ade yg duduk sambil borak n gelak2.. n ade yg lalu gitu jek..

hadoi, teruk kan.. mentang2 la me x cun a.k.a me pompuan berbadan besar, x mahu korang tolong ek.. xpe la.. bayangkan, campur darab bahagi, me kena tolak van n adjust utk me keta reverse, dekat 10 minit (x muat sbb van tu x leh tolak lg belakang..) sib baik, me berjaya.. hoyyeaahhh!!! berpeluh2 dalam keta nak balik..

persoalannya, ermmm.... malas la nk soal.. nk tido dh.. maybe bley pk sendiri kut..

p/s: cuba klu pm cun, sti dorang dgn rela hati dtg sengih2 cam kerang busuk, nk hulurkan bantuan..

3 comments:

armouris said...

info tentang diet di SIHAT SELALU - Diet Tapi Tetap Gemuk Kerana Rendah BMR

farra8979 said...

armouris: thanks for d info..

Siti Nurulain Abd Halim said...

Nice blog! Do visit mine back ;)