Followers

Thursday, August 19, 2010

Peraduan: Copy & Paste Raya

hi me dear.. dh lame x join kontest me rase.. n this time, cam berkobar2 jugak r nk cuba nasib.. kontest yg mudah, cuma copy n paste jek...

Memory: 1GB
Accessories: Earphone, CD, Manual, USB Cable & Battery Charger
Raya tahun ni saya nak layan lagu Selamat Hari Raya, Balik Kampung, Dendang Perantau dan lain-lain dengan MP4 yang dihadiahkan oleh MediaHehe..

Kalau terasa nak MP4 ni gak, boleh usha www.gambarhehe.com







Raya tahun ni saya nak tangkap gambar kuih semperit, lemang Pak Ali, ketupat rendang dan semualah dengan Kamera Digital yang dihadiahkan oleh MediaHehe..

Kalau terasa nak Kamera Digital ni gak, boleh usha www.gambarhehe.com

8 comments:

MahaMahu said...

Mcm maner contest ni tak berapa faham tapi hadiah lumayan gak tgk..

farra8979 said...

yg me faham, kena copy n paste.. wat kt blog n fb... rase cam mudah jek arahan dia.. xtau r klu me pun salah wat.. ^_^

kakchik said...

salam farra. terima kasih ya singgah di blog kakchik. macam menarik je contest ni.

farra8979 said...

kakchik: same2... ^_^

kak ina kl said...

salam ramadhan..tq sudi jenguk ke blog akak..jenguklah datang selalu yer..

widget project alpha tu dah boleh buang..dah lama habis..sbb dia memberatkan nak loading blog ni.

farra8979 said...

kak ina kl: welcome kak.. n insyaallah...

n thanks 4 d info..

Nia said...

gambarhehe?
kiutnya nama blog dia..hehe..
good luck ya!

selamat berpuasa dear!

farra8979 said...

nia: thanks dear..

selamat berpuasa.. ^_^