Followers

Tuesday, July 27, 2010

Syanie dah kurus???

hi me dear..

me not feeling well today.. dont know y tp badan cam lemah semacam jek.. ingat mau cuti ini ari tp memikirkan dh janji ngan me abg mau g pasar beli ikan, so k.i.v la kejap sakit ni.. klu melarat, tgk la esok camne...

owh, actually dr smlm me nak share citer nih.. wah, me jelesss tau.. me tgk artis kt yg comel tu, syanie dh kurus cikit.. me dh perasan mase iklan kat tv3 tp bile me citer kat me abg, dia x caya... n then, me tgk kat berita harian n cari, CONFIRM mmg syanie dh berbeza... dh makin cantik... me loike!!!

ok, me letak pic kat me blog supaya memberi inspirasi kpd sume yg comel2 (me pun kategori comel gak) spy kt dpt turunkan berat badan dgn cara yg sihat.. amin....

3 artis comel
p/s: bulan ramadhan ni kena manfaatkan sebaik mungkin.. insyaallah.. bukan setakat menahan lapar n dahaga, malah boleh menggayakan hidup yg lebih sihat... (^^,)

4 comments:

Ummi Hanie said...

Salam farra ,

wow xmustahil kan saiz xxl boleh transform jadik saiz m or at least l kan...

sy pun baru dan tgh try slimming program..bdn xle 'comel' sgt tp lemak byk katanya..

berminat nk tau produk best apa yg sy pakai,find me in blog k..:)

farra8979 said...

segera me menjengah... ^_^

Azli Razali said...

jom follow gak msak2 jom

Azli Razali said...

jom folloew gk