Followers

Friday, July 16, 2010

shopping online...

hi me dear...

owh, d petang2 ni mmg agak mengantuk lor... so, citer yg happy2 la cikit... terutama kaum perempuan... (^^,)

owh, lately me luv shopping.. sejak 1st shopping tudung syria online ngan khai, terus wat me rase "ala, mudah nye nak membeli belah tanpa perlu ke kedai..." lgpun, shopping online ni senang cikit, x dek la kena mengheret me abg temankan..

pastu kan, kat fb, byk sgt org yg niaga.... antara yg me beli (jadik regular customer la)ngan:

* Butik Fiveroses

* Eshoppe Tupperware

* Penerbitan Kaki Novel

(itu link ke blog diaorg ek...)

then, kengkawan pun byk yang 'mencari rezeki' kat fb.. fuhhh... tergugat me iman... sib baik me abg x tau pasal xtvt me yg satu ni... hihihi, g pun, skali skala time gaji jek.. klu x, mmg x beli paper pun utk diri sendiri... d samping tlg kengkawan, ape salahnye kan...

anyway, skang ni kita sumer kena la berjimat cermat.. tambah2 skang ni harga minyak naik, harga gula naik... fuhhhh... pening memikirkan nyer... dh la nak raya kan...sedih pun ade...

p/s: jgn la harga biskut raya naik... amin...

5 comments:

sarah shafie said...

yup, mg kena jimat skrg..

farra8979 said...

sarah shafie: betul tu.. sbb ntah2 pasni byk lg harga barang yg akan naik...

diraja22 said...

shopping online xnaik ke..

Linda said...

Jangan lupa Madalind's Bite...walaupun bukan shopping online sepenuhnya...hehehe

farra8979 said...

diraja22: jgn la doakan gitu.. tp kan, harga pos dh naik kan...

linda: of coz kak linda.. x bley lupa langsung.. maveles!!!