Followers

Monday, July 19, 2010

Corus Paradise Resort Port Dickson - here I come!

hi me dear...

me happy coz dh reti cikit2 nak gn blogger baru ni tp kan, need to learn more... so, amik kesempatan utk update me blog..  gn me pink lappy ade lah sgt lembab.. maybe broadband tu kut.. sgt x membantu.. maklum la, dh penat layan me abg main poker kat facebook tu... (jgn marah ye, abg..)

ok citer dh basi tp me dont care.. penat2 snap pic, so nak citer gak.. mane tau leh bantu sesape yg nk p bercuti kat PD, kan... ari tu me penah tweet2 ngan kak sumijelly.. x tau nk update blog pe... pastu dia r bg idea.. dia cakap, "dh alang2 ko g kursus kat PD, ape kate cite pasal hotel yg ko stay tu.." (dialog lebih kurang).. tp take time gak rupenya me nk citer pasal Corus Paradise Resort Port Dickson nih... maklum la, cam biasa, nak susah nk cari masa.. tambah2, nk gn me pink lappy sampai berebut ade lah sgt malas.. so, me mengalah.. dududududu...

actually, mase me parent datang n ktowg g PD mase bulan 6 ari tu, me dh lalu dh kat hotel ni... me penah la cakap, hotel cam gah n tingin me nak stay.. alih2, ade kursus kat situ.. wah, impian jadi kenyataan la nampaknya... (^_^)

so, meh me letak pic yg me amik sendiri.. sbb klu kowang nk tgk pic yang lagi menarik, kena la p kat laman web resort tu.. bley klik sini...

entrance ni yg menyebabkan me terpikat...
lorong ke bilik...
siap ade kolam renang tau dak.. tp me x de la jadik 'duyung' sepanjang kursus tu...

restoran.. nom nom nom...

pic sblm balik ni.. d waktu pagi...

view kolam dr restoran... lupe plak name restoran tu ape...


me bilik yg BESSAAARRR punyer...


p/s: cantik gak la hotel ni sbb besar.. me puas ati.. maybe, next time bley g bercuti kat situ.. wink3***

No comments: