Followers

Monday, June 21, 2010

i-City

hi me dear...

tgh wat pe tu??? aduh, boring giler weekend apabila ujung bulan.. pe x nye, duit x dek, so, dok umah je la.. huhuhu, sib baik me sis datang putrajaya n ajak member2 lain kuar minum petang merangkap makan malam...




pic hasilan google


nice pic kan.. dh lame me tingin nk p sini tp ape kan daya, blum berkesempatan.. dgn kate lain, x kesampaian.. hihihi... actually, timbulnye nk citer pasal d brightest city in Malaysia ni sbb kebanyakan kawan2 kat muka buku a.k.a facebook rata2 dh pegi.. adoi, me jelez.... ya lor, nak tau gak pe yg menarik nye kat situ... best jek org2 p n snap2 pic...

p/s: abg, janji ek.. nanti kt p.. x kira la bebila pun... ^_^

4 comments:

sI tEDI said...

pun blm sampai jugak!!

Linda said...

walaupun i-City tu sebelah rumah jer...i malas nak gi sebab jem yang teramat sangat..selalu tengok jer dari tepi hi-way masa nak bayar tol kat Sg.Rasau...hehehe. Bila orang dah boring esok, baru nak gi...

farra8979 said...

sI tEDI: tu la... jom pegi!!!

Linda: la, me tot x jammed.. klu jammed harus la kena tunggu sampai org jemu jugak... ^_^

mEMYselfandi said...

AKU PON NAK G GAK..X PEGI2 LAGI PON ((: