Followers

Saturday, May 15, 2010

artis kesayangan: fauziah latiff

hi me dear....

sti sume2 dh tido ek.. me tetiba x leh tido la plak.. panas semacam jek.. so, apalagaz, update la blog... tp kan, x dek la nak update pe pun.. saje jer nk letak me pic ngan me fav artis: fauziah latiff a.k.a kak jee...

ni mase tahun 2004.. mase tu wedding me mama's cousin.. kak jee ni kira cam kenalan rapat famili tu la...

rase cam rezeki sgt sbb taun mase ni actually, me otw to putrajaya wif me parent sbb nk g melaporkan diri (keje) kat putrajaya.. so, kira happy sgt2.. dpt keje n dpt jumpa kak jee... tp tu la kan, biler la nk jumpa me fav artis ni lagik ek... stkt tgk drama dia kat tv n me follow @ fb je la...

p/s: antara kenangan terindah...

No comments: