Followers

Friday, April 9, 2010

mari membaca...

hi me dear....

tghari ni, cam biasa, rehat pjg so me blk umah.. sblm tu..... me sahut kempen kerajaan iaitu kempen membaca... sila rujuk poster....

alahai, tenoet jek pic hasil google nih...
d
so, kebetulan me ade kawan yg mmg rajin no membaca.. salute r ngan dia.. name dia ain @ cik kak... me mintak nk pinjam novel ngan dia (eh, pinjam pun kira membaca tau...) so, alhamdulillah, set nk pinjam ptg ni sblm dia blk kg... tp me takut dia penat la plak blk keje kang, me ajak me abg singgah ofis dia jap... nk tgk x novel dia bg pinjam (tgk je ek... sowy, x leh pas2)...
v
d
d
v
d
d
v
d
d
v
d
d
v
d
d
v
d
d
v
d
mak aih, byk x??? 7 novel tu... kalah pinjam kat library.. me loike...
d
heaven nye rase weekend nih d temani buku2... dh start blk hobi ni mase me friend, yah tu beli buku.. hihi.... insyaallah, x de la nk merengek2 nk jenjalan ngan me abg (eh, bley caye ke???? hurmm...)
s
p/s: paper pun, slmt membaca... ^_^

2 comments:

kakyong said...

byk nyer novel.. nak pinjam boleh?!!

farra8979 said...

kak yong: ni pinjam org nye... hihi..