Followers

Monday, April 19, 2010

Achik Spin meninggal dunia...

hi me dear...

x sangka, me betul2 x sangka.... achik spin meninggal dunia... al-fatihah...

actually, me a bit bz lately... after me adik ipar yg accident tu stay at me house (owh, pasal dia, me story later ok..) cooking, cleaning, shop @ pasar, ironing n bla bla bla... then, thru fb me bc status majalah hi yg achik spin dh meninggal dunia.. me call me adik, lin tp dia cakap x tau.. pas abis cakap tel ngan dia, me abg cakap dh kuar berita...

pic ehsan mstar online

famili achik.. pic ehsan mstar gak...

kabarnye, achik n kawan dia naik toyota estima n langgar papan tanda kat highway LEKAS. mpv tu tbakar.. achik tcampak keluar n meninggal d tpt kejadian.. kawan dia lak, selamat tp cedera parah... smlm, jenazah telah slmt dikebumikan... semoga roh achik d cucuri rahmat.....

p/s: sama la kt bhati2 d jalan raya.. byk betul accident skang nih... ngeri me dgr... mintak d jauhkan la....

6 comments:

Zaidah said...

terutama sekarang nie bila petang hujan...jalan licinkan...berhati2 lah

farra8979 said...

zaidah: betul2... sume owg kena hati2, kan..

..nOj rawK.. said...

:(

kwn sy baru je jumpe arwah kt rtm masa arwah wat show ngan nana. pastu arwah blk, eksiden, kwn sy post kt fb. tersentak sgt.

ekceli arwah letih n ngantuk, sepupu dia plak tdo kt seblah.... hurrmm al-fatihah

chugie said...

emm tu lah, terkejut gak dpt berita tu dr teman2 FB, ape pun moga rohnya di tempatkan di kalangan org2 beriman..

Al-fatiha..

farra8979 said...

noj: ye ke?? ha tu la, akak rase pun sbb ngantuk.. sbb kawan sblah tu pun lena tido, kan...

chugie: same la.. tkejut gak, cam x caye jek rase...

al-fatihah...

Suhaila said...

Tula ingatkan meninggal sbb pe rupanya eksiden..huhu ajal maut di tangan tuhan bila masa je Dia leh amik. AlFatihah untuk achik..