Followers

Sunday, March 21, 2010

CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100

hi me dear...
a
jalan2 cari makan contest... me blogwalking n jumpa contest ni daa... owh, masyuk nih klu dapat (terus angkat tangan bdoa smoga menang, kowg amin kan ek...) ^_^
a
klu korg nk join, kunjungi lah blog lelaki ini (eh, tp dia bukan anuar zain, tau... hihi, jgn marah, tuan tanah, eh tuan penganjur...) x pe, pelan2 ek.. tarikh tutup 30.04.2010..
s
s
erm, klu dpt RM100, ade satu benda nk beli.. helikopter mainan... kowg sti tau, kan.. yg pakai remote control tuh...

sowy, pic agak cenonet.. dh cam kerengga plak gaya nye...

actually, masa me parent dtg ari tu, me adik, din tuh sibuk dok ajak me ayah beli helikopter mainan hak baru (kt kg me ayah dh ade satu).. so, kitaowg p la beli @ berjaya times square... blk umah, br din bgtau yg sebenarnye helikopter ayah kat umah tu dh rosak.. sbb tu dgn gigih dia ajak me ayah beli hak lain...

motif me nk beli jugak??? biasa la, me abg sudah jelezzz... hihi, so, me cakap x pe la, kt share jek nanti ek... RM100 sowg.. so, klu me menang contest nih, jimat la duit gaji me, kan.. (baik kan ati sowg isteri nih... alamak, tp suker puji diri sendiri... hahahaha..)

sekian..

p/s: lame dh x menang contest... T_T

3 comments:

Lelaki Ini said...

uiks..RM100 bleh beli helikopter tuh ke..?
tQ for joining..Good luck.. :)

farra8979 said...

lelaki ini: share lor.. klu yg RM100 ade tp kecik punye.. ni adik beli kat berjaya times square dpt BESAR punya harga RM200.. ^_^

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)