Followers

Monday, March 8, 2010

blackberry owh blackberry...

hi me dear..

tetiba pepagi ade lah rajin menconteng blog ini.. erm, just wanna share with uolls... atau pun lebih tepat me nk tanya pendapat sebenarnye...

antara pakej blackberry, mane yg ok.. me rase cam nk amik pakej celcom.. tp digi cam murah gak.. or maxis???


owh, me dh buntu!!!

p/s: sape yg arif, help me....

7 comments:

shahrinabd said...

macam digi lagi murah jer...huhu

Rye said...

hye!

just nk share some taughts kt cni...kalo nk amik pakej mmg digalakkan esp klo cash xmengizinkan...ikotkan sbnrnya pakej2 ni seme lbh kurang je lps +- sbb kene tgk syarat lain lak cthnya, kontrak bape lame, klo cncel kontrak pe jd, bln2 kene byr bape, plg penting, software ape yg d twrkan dlm bb tu.

huhu, bb tnpa add software adlh sama mcm hs biase...;(

farra8979 said...

shahrinabd: tu la kan.. tp kat kg susah nk dpt line lor...

rye: wah, thanks 4 d info.. sgt bguna utk me.. kamu pakai bb ke???

chugie said...

owh,,syoknye lah kalu dpt BB ni kn.. tp sorry, saya x de pengetahuan ttg broadband ni.

farra8979 said...

chugie: bb tu hp blackberry yg byk gak software dia tp depend on kt la..
boradband lain la yang...

Rye said...

yes, i'm using curve...white colour...;))

farra8979 said...

rye; owh, so sweet... me want one!!!