Followers

Wednesday, February 3, 2010

ribena

hi me dear...

just nk tanye, klu minum ribena ni ketagih ke x, ek??? x de la, me kan demam.. so gatal p beli ribena.. rase cam x berenti asyik nk minum jek... erm, ke sebab rase nye masam n wat me tekak more comfortable bile minum???


p/s: sape tau? confius lor...

15 comments:

atreyu strange said...

Hehe. Boleh je ketagih tanpa sebab. Macam tiap weekend aku mesti pi secret recipe pekena kek indulgence. kalu tak pegi, mmg asyik terpikir je la. Atau kadang2 ketagih twister oren, atau nestle red tea. Ish. Tetibe dahaga plak.

farra8979 said...

atreyu strange: owh, ye ke??? me tetiba jek.. sblm ni x de la plak cenggini...

atreyu strange said...

takpun, you tengah mengidam. wahaha~

farra8979 said...

atreyu strange: me mengidam??? hihii.. biasanye nk dpt bb jek mengidam.. amin3x.. ^_^

aleen adela akoo ^_* said...

ketagih ribena je ke?cube try aer masam yg len,tgk ketagih ke x?hu3

..nOj.. said...

betul tu. bole je ketagih. mcm sy skang ni ketagih nk minum incomix. blk keje mesti nk tuju minum dulu

chugie said...

ketagih kot, sebab sedap!

farra8979 said...

aleen adela akoo^_*: minggu sblm tu makan asam, susah nk berenti... hihihi...

noj: incomix tu ape???

chugie: ye ke?? tp me wat cam tawar2 so x de la rase sedap sgt. cuma masam tu ade la...

ann frendly said...

air ribena memang sedap.. tambah2 lagi kalau buh ais...dengan rasa masam2 manis dan aromanye yang wangi tu mungkin yg menyebabkan kite suke nak minum..

farra8979 said...

ann frendly: hihi, balik kang me nk try letak ais plak... yummy...

DaHLia said...

xketagih pun....xsuka, sbb masam...

anin said...

saem goes to me.. suka sbb sedap dn elak loya.. tak ketagih pun smpai anak lahir lpstu suka bende lain lakkk

nk ajak join contest ni http://seindahbayu.blogspot.com/2010/01/mietos-lucky-draw.html

jgn lupa tulis nama sy sbg referral;

farra8979 said...

dahlia: hihi, me lately jek br minum.. sblm ni x suker pun...

anin: owh, ye ke???
me dh join contest tu n kamu s referer, dear...

Miss Lalitha said...

demam, pastu tetibe ketagih air rebena.

u pregnant ke??!! eh eh. O_o

farra8979 said...

miss lalitha: stkt ni blum lg.. tp mane tau kan, masin mulut kamu... amin... ^_^