Followers

Friday, January 22, 2010

yusri terbuka soal jodoh

hi me dear...

alahai, its now 4.48am n me cant sleep so cam x tau nk wat pe.. (huhuhu, pk pasal something @ ofis yg me rase x puas hati ~ tp cam malas nk citer plak..) ok, lupakan soal tu...

then, me bukak srt kabar utusan kat hiburan tu, me nampak tajuk ni,

Yusry terbuka soal jodoh

alahai, siannye me fav artis nih.. dh la hensem.. n, ye la mase kawin ngan erra fazira dolu, mmg grand tp jodoh x panjang... sti peminat yusry skrang dh x sabar2 nk yusry kawin lg memandangkan abg long (norman) dh kawin n edry dh ade anak.. yusry ni cam jenis bz memanjang.. (hahaha, me minat yusry ni mase dia solo ~ penah r g event kru n makan ngan yusry nih, pastu dia kawin n skrang masih minat gak lg...) tp skrang, me abg d utamakan..

insyaallah, klu jodoh x ke mana kan.. sti dia nk yg jelita2 cam x-wife dia tuh.. kt doakan jek...

p/s: klu kowg minat dia jugak, n nk bc pasal ni, klik sini...

3 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

tak minat sangat yusry...
dulu2 minat norman

hehehehhee

..nOj.. said...

minat jugak yusry ni. tp masa dia ngan kru dulu. dh tua ni x minat dh. hehehe

farra8979 said...

yanie: hahaha, kt minat dia sbb cam unik..
noj: ala, skang ni x de la minat sgt pun.. kena minat suami lebih, kan dik..