Followers

Thursday, January 21, 2010

'Contest Oh Kunci! by Arieza'

oh kunci,
me memang ada kunci,
banyak kunci,
yang me sentiasa bawak ke mana-mana,
kunci rumah, kunci kereta, kunci pejabat,
dengan alasan, kalau keluarkan dari beg takut lupa letak kat mana,

oh kunci,
selalu menggagau me cari dalam beg,
cari apa? kunci la,
nasib me letak bear yang besar tak tahu siapa punya sebagai key chain
,
supaya senang me hari-hari nak guna kunci,

oh kunci,
berkenan sungguh me tengok key chain yang menjadi rebutan itu,
sebab me rasa me tak ada rezeki nak pergi London,
ingin me sangkutkan dengan me kunci yang lain,
supaya terserlah kegagahan kunci-kunci itu,
dan boleh lah me bagitau key chain ini menang hadiah,
dari member blog iaitu arieza.

>>> Jom Join Contest Oh Kunci! by Arieza!

3 comments:

|arieza| said...

thx 4 joining :)

farra8979 said...

arieza: welcome me dear...

|arieza| said...

ni nk jemput ke Contest Hangit plak. leh mng tshirt & keychain plus fridge magnet dr london! meh ar :P