Followers

Thursday, January 21, 2010

the biggest loser.

hi me dear..

ade lah pg ni sedikit relaks dr hr2 lain dlm minggu n minggu lepas.. keje pun dh byk settle, kan.. so pe lagi, me cam biasa, blog walking, masuk contest, fb dan sebagainye (pasal ayat cam skima jek...) dll lor...

smlm me wat status lapar kt fb.. tetiba me bc kt status, me friend reply camni...

hahaha, cam lawak jek kan me friend tuh.. ade ke nk anta me g......

klu me masuk, yg asia punye la kut.. ^_^

me penah cakap ngan me abg, alangkah bestnye klu dpt masuk the biggest loser ni. coz, me mmg x mampu nk diet sendirik sampai kurus.. lgpun me rase benda ni dpt turunkan berat badan dgn cara hidup sihat. tp, me abg cakap x yah la, kena seksi2 la pakai masa program tu (ye la sbb kena pakai bj nipis utk timbang, kan..) pastu dia cakap, sti me x akan d terima masuk sbb program tu pilh ow yg lg besor pd me... (hihihi.. ade jek alasan dia kan. dia jelez kut takut me kurus)

so, me friend, simpan la niat murni kamu itu utk hantar me... tp, klu dpt restu suami, mungkin bleh la kut... hihihi....

p/s: best jugak kan, klu jd cam dia nih..

paper pun, me sentiasa bersyukur... asalkan me sihat n bleh jaga diri, kuarga, dpt beribadat n kerja ngan baik, alhamdulillah....

4 comments:

cryingangel said...

angel singgah sini..hehe

farra8979 said...

thanks dear..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

farra....

walau mcm mana pun keadaan diri kita....yg penting hati bahagia....ada orang leh terima kita seada nyer....

kan....

farra8979 said...

yanie: tu r kan, me dear.. skurang2nye ade yg sudi terima kt seadanye...

amin.. ^_^