Followers

Monday, December 14, 2009

separuh hari @ KL..

hi me dear...

(entry kali ni, x sempat nk snap2 pic, sowwy!)

smlm kan ari ahad kan.. so, ade lah, me adik, Lin ajak kakak dia ni g jenjalan... so, dh alang2 nk g KL, ajak la Yah same.. bukannye nk shopping pun, just window shopping... so ktorg pun g la Jalan TAR.. mak aih, jalan lengang tu.. me n Yah btolak from Putrajaya around 11am... n amik Lin kat Kg Pandan then terus p Jalan TAR...

g JAKEL tetiba berkenan plak kain cotton.. dh alang2 me br abis blaja menjahit, Lin beli kain 2 pasang yang same.. me nk try jaht sendiri n Lin nk anta tailor kat kg.. (owh, sgt sedey krn dia blk kg lg n me x blk2.. T_T) mase kat JAKEL ade la kerabat Kedah tgh shopping.. x tgk pun tuannye just tgk keta rolls royce dia jek...

then, ktowg offf tu Ariani (ala depan JAKEL tu..) Yah ni nk beli tudung tetapi mood shopping dia x dtg2.. so, masuk n terus kuar x beli paper pun...

pastu dh Lin x bekpes lagi, kitwg terus makan @ SOGO... pas makan, window shopping lagi.. (hahaha, owg pm kan.. x de duit nk shopping, window pun jadik la...)

otw back, singgah umah tailor Lin kat Wangsa Maju.. dia nk amik bj.. pastu singgah skali lagi kat umah kawan Lin (dekat dh ngan umah Lin) nk tgk bb.. (me loike bb so much...)

pastu, terus balik....

p/s: mane me abg??? hihihi.. dia dh bg izin wife dia ni g jenjalan... dia dok umah.. tp malam tu, dia plak kuar jumpa kengkawan n tinggal me kt umah sorg2... (-_+)

2 comments:

Aidi-Safuan said...

wah...merayap!
besh~

farra8979 said...

aidi-safuan: mmg sgt best.. tp window shopping je la...