Followers

Thursday, December 31, 2009

bye....

hi me dear...
tetiba jek tajuk bye kan, ape kah??? owhh, me blum ade niat nk tutup blog yg me br jek bukak nih..

actually me abg akan g keje part time kt raub pagi esok.. n, tetiba me sedih (x nangis tp mengalir air mata, eh bleh ke camtu???) me x penah pisah ngan dia sejak kahwin ni.. ade skali tu dia kursus beberapa ari tu pun, dgn gigihnye dia blk teman wife dia nih mlm2... (sib baik kursus tu kat bangi jek)

patut dh g raub minggu lepas tp member pakcik dia tu masuk hospital so kiv minggu ni... setiap kali pk dia nk p, sedih la... wlupun me akan stay @ lin's house (kami adik bradik mmg suke jenjalan) tp me still miss abg.. (-_-")

me sayang abg sgt2...

take care tau, sayang....

p/s: dh cakap, emosi x stabil lately, apsal ek? hurm... doakan sume slamat, wokeh??? thank u...

2 comments:

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
m0ga semuanya selamat..
beranGkat mencari berkat

farra8979 said...

azrai: thank u.. sy pun dh ziarah blog kamu cume lupa tinggalkan komen...