Followers

Tuesday, December 29, 2009

apa itu cinta???

hi me dear...

tetiba, dlm keadaan yg cam mendung2 ni (mmg la sbb me dlm ofis. cuba kuar, panas x hengat!) tetiba rase cam jiwang2 plak.. dedaun kering berguguran sambil angin bertiup lembut menyapa pipi.. ish, ape nih???? bangun!!! keje....sbnrnye me tgh dok bc blog arianna.. alahai, best nye kisah cinta dia (br bc separuh, will continue tanpa jemu)... since dia mention yg kena bc d whole story utk mengenali dia, me dgn gigih nye bc, x de paksaan... (haha, bc blog ade lah lebih gigih dr bc buku skolah, dlu2...) me rase dia sweet n kevin pun sweet jugak... me harap, smoga hubungan diaowg bkekalan n klu bleh, blog kamu jugak ye, bvlgarigirl...

me adik pun tgh bcinta lebih kuang gak cam arianna ni.. sbb tu, me doakan semoga sume2 yg ade kisah cinta cam ni, mdpt keredhaan Allah n semoga d bukakan pintu hati org bukan Islam tu utk memeluk Islam seikhlas2 nye kerana Allah... (me bukan pandai sgt...)

hurrmmm, k la.. back to work, farra...

p/s: mood skang: rindu abg yg sedang cuti d umah.. ape la dia tgh wat tu ek...

2 comments:

Aidi-Safuan said...

hehe...love story.mane penah buhsan~

farra8979 said...

aidi-safuan: tu la kan... hihihi...