Followers

Monday, November 30, 2009

Pinky Lady Contest

STICKY MODE ENTRY
ya allah, mmg tingin sgt nk join contest ni coz this is me first contest... daripada me blog color black, pastu white until me got latest new look, pinky2... ade la gak mintak advice dr ciare utk masuk contest ni coz mmg br dlm blogger ni n byk yg x tau... sib baik, ciare tulun... hihihii...

so, ni 2nd time try wat.. bukan nk hadiah microwave ye ciare.. tp klu dpt hadiah color pink, dh syukur alhamdulillah... me luv pink coz pink is myself..x caye?? hahaha, klu malu, muka jadik pink...

lagik..... me lappy is pink color; me pelamin n bilik pengantin on 20.08.2009 pun pink (nk tunjuk pic bebanyak, ciare cakap 1 pic jek...); me baju pun byk pink color (kt ofis sume dah tau, me luv pink...) n wlu pun dh tua, me tabung duit syiling yg beli kat pasar tani pun pink... hihi... me loike!!!

erm, rasenye ramai gugurl n lady minat pink.. (coz ramai tul yg sertai contest ni..) x menang x pe la, semoga dpt merapatkan silaturrahim kan... owh, lupe plak... cam ne nk menang klu x letak pic ek..



me look pinky2 or not, ciare???

p/s: actually nk letak pic ngan abg n dia pun pakai pink tp susah tul nk upload pic... x pe lor, next time kut... (^_^)

5 comments:

Linda said...

Memang sangatz pinky...very the girly gitu...gud luck kalau masuk contest pinky lady ni...

farra8979 said...

hihihi..

akhirnye kak linda dh bley komen.. ala, try sajek.. klu ade rejeki, mane tau kan...

ciare (^_^)v said...

hye there. nice photo :) tq sbb join contest. selamat bkenalan ek ;)

farra8979 said...

wah, terharu bile cik ciare sudi ziarah me blog...

hihi.. thanks dear...

Eyra Rizal~The Makeup Artist said...

KELAS MAKEUP DI SHAH ALAM 20TH DEC INI & DI T'GANU & KELANTAN JANUARY NI! SMS 0162128740 UTK REG!! TEMPAT TERHAD!!

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM