Followers

Tuesday, November 10, 2009

din din din....

ha, ni la famili yg terchenta.. pic ni dh lame dh, raya 2008.. (so, mase ni ade lah anak dara mama n ayah ye... hihi..)

owh, mase ni kaki ayah berbalut sbb eksiden..

din yg d seru bukan name abg sbb dlm pic ni pun x de abg kan? so, din ade lah adik lelaki ku yg hensem tp agak degil.. ala, klu tgk pic ni pun tau dh, dia sowg jek pakai baju biru. owg lain bsungguh bagai pakai warna kunin'..

eh, entry ni bukan nk citer pasal raya 2008.
actually, nk citer yg din br jek pas operate lutut smlm.. ajak dok umah, mmg la dia x mau, degil kate kan.. so, dia stay la kat umah sewa dia tu sambil mintak tlg kengkawan dia tgk2 kan.. dont worry, i'm still luv him so smlm dh p tgk dh n nk meleleh jugak la air mata (ala, budak yg slalu emo mmg cam gitu...) tp kena r kontrol kan..

insyaallah, ari ni nk p tgk lg la.. bawak menda ni....

dia cakap x yah beli nanti dia suh kawan dia belikan.. eh, suke ati la... aku ni kakak ko!!!

p/s: sesame la doakan dia cepat sembuh...
sian tgk dia.. walau pun, degil, tetapi dia jua ade lah antara kesayangan ku...

2 comments:

Nur said...

salam
hi, sorry to ur abah. moga cepat sembuh.
cuma nak bg tips, cuba cari "kington fm elken product" insyaallah bila rajin minum boleh cepat sembuh. cari di blog saya untuk melihat gambar. saya cuma menolong... salam perkenalan
http://kongsibersamanora.blogspot.com

farra8979 said...

salam..
alhamdulillah, thanks 4 ur concern.. tp ayah dh makin sembuh. skang dh bleh g keje.. hihihi.. lgpun, dia jenis x dok diam..

salam perkenalan...